(FOTO) Vaso nikad veći, ali smiruje paniku: “Neće biti problema, skinut ću na 77.5kg”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.02.2019 11:55h Autor:

Vaso Bakočević

Ponajbolji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević za manje od tri tjedna nastupa na Megdanu 4 u novodadskoj dvorani Spens. Protivnik “Pshihopati” će biti legendarni veteran svjetske MMA scene Hermes Franca.

Meč je dogovoren u velter kategoriji iako su i Franca, ali i Bakočević, najbolje rezultate postizali u lakoj diviziji do 70 kilograma ili čak u perolakoj u slučaju crnogorskog borca. Upravo na temu kilaže se oglasio Bakočević ovih dana na službenom Instagram profilu. Otkrio je koliko trenutačno ima kila, ali poručuje svojim fanovima “kako neće biti nikakvih problema”.

“Trenutačna kilaža je 85.5 kilograma za vaganje 14.3. moram biti na 77.5 kg. Tako da neće biti nikakvih problema”, poručio je Bakočević i smirio glasine da je jednostavno prevelik i za velter kategoriju.

Vaso potvrdio da se na Megdanu bori protiv France: “Stara prčina ide na spavanje u 2. rundi!”

“Iako smo i Franca i ja borci do 70 kila, dogovorilo smo se da ovaj meč odradimo u velteru da se ne mučimo i da vama bolesnicima pružimo pravi DOG FIGHT”, dodao je “Psihopata”.

Rekao je nekoliko riječi i o trenutačnoj formi.

“Što se tiče forme moj trener za kondiciju i snagu je zadovoljan. Samo da se ne pretjeruje s tabletama jer moramo biti spremni za 3 puta po 5 minuta punog gasa. Kupite karte na vrijeme jer koliko vodim, prodaju se samooo tako!”, zaključio je Bakočević.

44-godišnji Brazilac Franca se u bogatoj karijeri natjecao u UFC-u i WEC-u gdje je bio i prvak u lakoj kategoriji. Na UFC-u 73 2007. godine je izazvao Seana Sherka za UFC titulu, no poražen je jednoglasnom odlukom sudaca. Franca je nakon odlaska iz UFC-a odrađivao mečeve u mnogim promocijama uključujući kineski Kunlun, ruski Akhmat ili kanadski MFC. U bogatoj karijeri ima pobjede protiv velikana kao što su Caol Uno, Nate Diaz, Jamie Varner i Mike Brown. Trenutačni profi “score” mu se zaustavio na 26-18, a posljednji put nastupio je u travnju prošle godine kada je svladao sunarodnjaka Rogera Vieiru “submissionom”.

Srpska borilačka promocija Megdan FC će svoj idući event održati 15. ožujka u Novom Sadu u velikoj dvorani Spensa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI