(FOTO) Stipe Drviš odveo Čikotića na meč u Njemačku i susreo se s braćom Kličko

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.04.2019 14:49h Autor:

Stipe Drviš, Vladimir Kličko i dariusz michalczewski

Stipe Drviš nalazi se u bavarskom gradiću Unterschleißheim, gdje je otišao s Tomislavom Čikotićem, koji će odraditi svoj boksački debi. Tim putem susreo se s braćom Kličkom te još jednim bivšim timskim kolegom, Dariuszem Michalczewskim.

Bivši svjetski boksački prvak u ovaj grad blizu Münchena došao je kao gost organizatora priredbe koju predvodi meč velikog talenta Sergea Michela protiv Ryana Forda. Prema rasporedu koji je ispisan na BoxRecu, Tomislav Čikotić trebao bi nastupiti u prvom meču večeri, a čeka ga 21-godišnji Dašo Simeunović iz Bosne i Hercegovine. U pitanju je boksač koji je do sada ostvario po tri profesionalne pobjede i poraza.

Drviš je jučer bio na druženju gdje su također bili Vladimir i Vitali Kličko te Dariusz Michalczewski, sve redom boksačke ikone i svjetski prvaci. Fotografije s druženja je podijelio na društvenim mrežama. Razgovori su sigurno bili sjajni te su se dečki prisjetili vremena kad su zajedno trenirali i penjali se na svjetski vrh.

Stipu smo upitali ima li kakve informacije o boksačkom povratku Vladimira Klička, no o tome nisu razgovarali. Spomenute fotografije možete pogledati ispod teksta.

Moj prijatelj Dariusz Michalczewski sa kojim sam proveo 10 godina u dvorani u Hamburgu 👑 (9 godina je bio prvak svijeta u boksu 👊)

Objavljuje Stipe DrvisPetak, 5. travnja 2019.

Moj bratan Vitaly Klicko 👊(prijatelj sa kojim sam proveo 10 godina u istoj boksackoj dvorani u Hamburgu)

Objavljuje Stipe DrvisPetak, 5. travnja 2019.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Stara ekipa iz Universum Box Promotiona na okupu 👊❤ #münchen #germany

Objavu dijeli Stipe Drvis (@stipedrvis)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI