(FOTO) SBC 21 vaganje: Pokrajac i Falcao spremni za sutrašnji rat, Zvijer izgleda “zvjerski”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.05.2019 18:47h Autor:

Pokrajac vs. Falcao (foto SBC)

U Odžacima je održano vaganje za sutrašnji SBC 21 kojeg predvodi borba Igora Pokrajca i Maiquela Falcaoa. Sve je spremno za sutrašnjih devet borbi, budući da niti jedan borac nije imao problema sa zadovoljavanjem potrebnih kilograma.

Igor Pokrajac maksimalno je iskoristio dozvoljenu toleranciju te mu je vaga pokazala 94 kilograma. Gledajući da je kvalitetno odradio skidanje, sigurno će sutra biti teži od 100 kilograma. Odlično je izgledao i Maiquel Falcao, koji se pokazao kao pravi profesionalac te možemo biti sigurni da Brazilac ne misli ništa prepustiti slučaju.

Da bi sunaslovna borba također mogla ponuditi spektakl, govori nam forma u kojoj su njeni sudionici došli na vaganje. Stefan Zvijer je fokusiran na pojas kojeg mu Jackson Loureiro ne misli tek tako propustiti. Pogled na sučeljavanju dao je naslutiti kako njih dvojica jedva čekaju ulazak u kavez.

Slobodan Maksimović jučer je dobio zamjenskog protivnika, budući da je prvobitno planirani bio prisiljen otkazati. Suprotstavit će mu Benedito Silva Azevedo, koji se prvobitno trebao boriti protiv Dušana Salkanovića jednu kategoriju niže. Ta razliku u konstituciji se itekako vidjela i “Limp” bi tu trebao imati startnu prednost. Salkanoviću je pronađen zamjenski protivnik, a to je Mirko Jovanović.

Nažalost, program je ostao bez jedne borbe. Jedan od najvećih MMA talenata u regiji, Rifat Prušević, obolio je od upale pluća i njegova borba protiv Stefana Pečevskog je otkazana. Pokušali su iz SBC-a mladom Makedoncu pronaći novog protivnika, no jednostavno je bilo premalo vremena da bi u tome uspjeli.

Program u SPC dvorani u Odžacima starta sutra u 20 sati. Ispod teksta nalaze se rezultati vaganja, a ispod njih možete pogledati foto galeriju.

SBC 21 – Rezultati vaganja i raspored borbi

1. Predrag Bogdanović (77,3 kg) vs Luka Sumić (76,7 kg)
2. Dušan Salkanović (66,5 kg) vs Mirko Jovanović (66,2 kg)
3. Nemanja “Sledgehammer” Kovač (76,9 kg) vs Slavoljub “Mitke” Mitić (77,2 kg)
4. Nebojša Mršić (84,1 kg) vs Gian “Pitbull” Siqueira (84,2 kg)
5. Ognjen “Master” Salatić (71,0 kg) vs Danijel “Vitez” Kokora (70,1 kg)

6. Miro Jurković (83,7 kg) vs Manoel Fernandes Neto Jr. (83,4 kg)
7. Slobodan “Limp” Maksimović (70,2 kg) vs Benedito Silva Azevedo (67,6 kg)
8. Jackson “Tortora” Loureiro (69,7 kg) vs Stefan Zvijer (69,5 kg)
9. Igor “The Duke” Pokrajac (94 kg) vs Maiquel “Big Rig” Falcao (93 kg)

SPC Odžaci, 03.05.2019.

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 3. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI