Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Roberto Soldić trenira s najvećim svih vremena | Fight Site

(FOTO) Roberto Soldić trenira s najvećim svih vremena

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.04.2019 11:32h Autor:

Roberto Soldić

Ovih dana pisali smo o tome kako se Roberto Soldić zaputio u Kanadu, trenirati u jednu od najpoznatijih svjetskih MMA dvorana, Tristar Gym. Sad su pristigle i nove fotografije na kojima vidimo kako KSW-ov prvak radi u uistinu elitnom društvu.

Soldić se po dolasku u Montreal pohvalio fotografijom na kojoj trenira s Roryem MacDonaldom, kojeg uskoro čeka obrana naslova Bellatorovog prvaka. Soldić je već ranije nekoliko puta bio u Tristaru, gdje radi s trenerom Sandrom Ferrom. Ipak, sparinge može odrađivati sa svim borcima koji se nalaze u dvorani, a popis imena uistinu je velik.

Uspio se Soldić u dvorani naći i s Georgesom St-Pierreom. Po mnogima najveći borac svih vremena se umirovio, no i dalje je svaki dan u dvorani. Trener Firas Zahabi nedavno je otkrio kako GSP nije smanjio režim treninga te da još uvijek radi poput profesionalnih boraca. Ne znamo jesu li on i Soldić neki dio treninga odradili zajedno, no fotografija je tu. A ne sumnjamo kako je Georges uvijek spreman dati neki vrijedan savjet.

Roberto se u Kanadu otišao pripremiti za svoj novi ispit. 18. svibnja nastupa na KSW 49, gdje će imati svoju prvu obranu titule KSW prvaka otkako ju je ponovno osvojio. Čeka ga Krystian Kaszubowski.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@georgesstpierre 💯

Objavu dijeli Roberto ‚RoboCop’ Soldic (@soldicmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI