(FOTO) Rakić se na Floridi s Bellatorovom zvijezdom priprema za treći ulazak u Octagon

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2018 16:23h Autor:

Photo: Facebook

UFC-ov poluteškaš Aleksandar Rakić se naporno priprema za svoj treći ulazak u UFC-ov Octagon. Srbin s bečkom adresom je nakon bazičkih priprema odrađenih u svom Gymu 23, odlučio uputiti se u American Top Team na Floridu.

Tamo bi trebao odraditi drugi dio pripreme, a u konačnici bi se trebao otisunuti i u slavnu TriStar dvoranu Firasa Zahabija u Montrealu.

Nakon što je na Instagramu najavio kraj prvog dijela priprema pokazavši vrhunsku fizičku formu, Rakić je nakon samo nekoliko dana objavio i fotografiju iz ATT-a. I to s istaknutim Bellatorovim borcem i MMA veteranom Muhammedom “King Mo” Lawalom.

“Htio bih vam predstaviti mog sparing partnera sljedećih nekoliko tjedana. Radi se o šampionu u mnogim organizacijama – King Mo Lawalu”, napisao je Rakić uz fotografiju.

Nakon dva uspješna nastupa u Octagonu, sada ga u prosincu na UFC-u 231 očekuje Amerikanac Devin Clark – bez sumnje najozbiljniji test  u njegovoj dosadašnjoj UFC karijeri. Ali i možebitna ulaznica za elitno društvo TOP-a 15 poluteške kategorije. U nedavnom intervjuu za Fight Site Rakić je rekao:

Aleksandar Rakić za FS: “Neka se Clark opusti, inače će proći kao Aldo protiv McGregora”

“Jedini ja sam znam koliko treniram, koliko radim, koliko se odričem u životu…i zato jedini ja mogu reći koliko mogu napraviti u UFC-u. Od velikog rada stiže i veliko samopouzdanje. Mislim da sam na rang ljestvicama jako blizu TOP-a 15 i mislim da bih poslije ovog nastupa mogao upasti unutar tih najboljih 15. Moj BJJ/MMA trener je rekao da nam treba dvije godine da bi dostigli nivo koji je potreban za napad na titulu. Ako bude trajalo i više od toga, nije bitno. Mlad sam i mislim da imam mnogo toga još za naučiti i prostora za napredovanje.”

UFC 231 na rasporedu je 2. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI