(FOTO) Pejić se predstavio poljskoj publici na otvorenom treningu za javnost uoči KSW-a 48

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.04.2019 16:21h Autor:

Filip Pejić

Najbolji hrvatski MMA borac u nižim kategorijama Filip Pejić je stigao u poljski Lublin. gdje će ovog vikenda nastupiti na KSW-u 48. “Nitro” će nastupiti protiv domaćeg borca, a ujedno i svog imenjaka Filipa Wolanskog koji u profesionalnoj karijeri ima 11 pobjeda i 3 poraza.

Bivši FFC prvak i bivši UFC borac je u Poljsku otputovao u društvu svog trenera, ujedno i glavnog stratega American Top Teama Zagreb, Dražena Forgača.

U srijedu se upravo ovaj dvojac prvi put pojavio ispred poljskih novinara i mnogobrojnih fanova. Naime, na otvorenom treningu za javnost, elitna europska MMA promocija je predstavila upravo Pejića. On je zajedno sa svojim trenerom odradio lakši trening pred mnogobrojnim pripadnicima sedme sile.

U četvrtak se nastavljaju Pejićeve obaveze prema medijima i organizatoru, a u petak, 26. travnja, će biti održano službeno vaganje.

U sunaslovnoj borbi večeri ćemo vidjeti još jednog hrvatskog borca – Stipu Bekavca. On će se susresti s domaćim veteranom Lukaszom Jurkowskim. Crogorca Savu Lazića u debiju za KSW čeka Michal Michalski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI