(FOTO) Odrađeno vaganje za SBC 20, upitan nastup Maria Žgele

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.02.2019 17:46h Autor:

Jurković vs. Krofak (foto: SBC)

U Somboru je održano vaganje za sutrašnji SBC 20 kojeg predvodi borba Satoshija Ishiia i Rodriga Carlosa za titulu tešku kategorije. Svi prisutni borci uspješno su prošli vagu, no s razlogom kažemo prisutni. Naime, Mario Žgela nije uspio ući u Srbiju iz pomalo bizarnog razloga. Naime, istekli su mu dokumenti, a to je shvatio tek danas.

Satoshi Ishii bio je čak 14 i pol kilograma teži od svog protivnika, što zapravo ne treba čuditi, budući da je Brazilac inače poluteškaš. No, hrabro je “Buga” prihvatio priliku izazvati bivšeg zlatnog olimpijca i jednog od najboljih MMA boraca unutar europskih promocija u ovom trenutku.

Vaganje je odrađeno u vrlo dobroj atmosferi, a ujedno smo saznali i kakav će biti sutrašnji raspored borbi. Sunaslovna borba ona je između neporaženog Somborca Mire Jurkovića i sjajnog hrvatskog grapplera, Stanislava Krofaka. Prije njih svoju pobjedu za prekid negativnog niza tražit će bivši SBC prvak lake kategorije, Nemanja “Sledgehammer” Kovač.

Nažalost, nastup Maria Žgele, mladog borca iz Vinkovaca, našao se pod upitnikom. Naime, on se nije pojavio u Somboru, budući da je tek danas shvatio kako su mu prije nekoliko dana istekli dokumenti. Iz SBC-a su obavijestili kako se radi na rješenju tog problema. Žgela se inače trebao boriti protiv Nebojše Mršića.

Ispod teksta možete pogledati kako se bilo na vaganju te konferenciji za medije koja je uslijedila. Fight Site će sutra biti prisutan na licu mjesta te možete očekivati izvještaj iz prve ruke.

SBC 20 – Rezultati vaganja

Nebojša Mršić (87,3 kg) vs Mario Žgela (- kg)
Jovan Zdelar (82,1 kg) vs Antonio Zovak (80,5, kg)
Rifat Prušević (76,4 kg) vs Sladjan Dragišić (75,8 kg)
Dušan Salkanović (66,5 kg) vs Marco Giustarini (65,9 kg)
Predrag Bogdanović (79,2 kg) vs Stefan Smiljanić (74,8 kg)
Nemanja “Sledgehammer” Kovač (80,4 kg) vs Veljko Vulović (79,4 kg)
Miro Jurković (92,4 kg) vs Stanislav Krofak (92,3 kg)t
Satoshi Ishii (110,7 kg) vs Rodrigo „Buga“ Carlos (96,1 kg)

Hotel Andrić, Sombor, 15.02.2019.

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 15. veljače 2019.

Karte za SBC 20 su u prodaji i možete ih kupiti na BLAGAJNI HALE MOSTONGA u SOMBORU! Očekuje nas vrhunski MMA spektakl! Dobrodošli!

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 15. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI