(FOTO) Objavljen plakat za SBC 20, Satoshi Ishii i Duško Todorović brane titule prvaka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.01.2019 12:04h Autor:

SBC 20 (Segment)

Serbian Battle Championship je objavio službeni plakat za svoj 20. event, koji se 16. veljače održava  Somboru. Njime su otkrili jednu od dvije glavne borbe, ali su isto tako najavili nastupe još pet sudionika, među kojima je teškaški prvak Satoshi Ishii.

Jedina borba koju su organizatori otkrili plakatom je ona između Duška Todorovića i Julia Cesara Andredea. Todorović će tako braniti pojas srednje kategorije, koji je osvojio na prošloj SBC priredbi u Novom Sadu. U pitanju je 37-godišnji Brazilac, koji je u dosadašnjoj karijeri ostvario 13 pobjeda i osam poraza. Todorović u ovu borbu ulazi s osam pobjeda u jednako toliko nastupa. Ovaj 24-godišnjak po mnogima je najveći MMA talent u regiji.

Već ranije smo najavili kako će na eventu nastupiti i Satoshi Ishii, koji će braniti pojas teške kategorije. Japansko-hrvatski borac dobio je udarno mjesto na plakatu, no njegovog protivnika još uvijek ne znamo. Ipak, ne sumnjamo kako će se organizatori pobrinuti za kvalitetno ime, kojim će glavna borba eventa uistinu biti na potrebnoj razini.

Ostatak plakata otkrio nam je četiri imena, među kojima su tri borca iz Sombora. Najpoznatiji od njih je Nemanja “Sledgehammer” Kovač (7-3), koji se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji s tri poraza u nizu. Onaj s SBC 19 izgledao je vrlo gadno, no Nemanja se oporavio i po novu pobjedu će krenuti u svom gradu. U pitanju je borac koji je predvodio SBC 18 u Bačkoj Palanci, gdje je izgubio od Jhonnya Carlosa. Ovo će mu biti jubilarna deseta borba u promociji.

Još jedan iskusni SBC borac iz Sombora je Dušan Salkanović (4-5), koji je također doživio poraz u Novom Sadu, no zbog ozljede noge, koja ga je onemogućila nastaviti borbu. Treći borac iz Sombora je Miro Jurković, koji je slavio u svih pet dosadašnjih profesionalnih borbi. Do sada je jednom nastupio na SBC-u i to na njihovoj osmoj priredbi. Posljednje otkriveno ime je Zorka Stojanović (6-2), jedna od najboljih borkinja u regiji i redovna natjecateljica na SBC eventima. U sva tri dosadašnja SBC eventa upisala je pobjede, a mi smo je nedavno predstavili kroz razgovor.

Ispod teksta možete pogledati spomenuti plakat, a mi se veselimo objavama SBC-a kojima će otkriti kakav je posao odradio njihov matchmaking.

SBC 20Subota, 16. FEBRUAR, od 20:00hHala MOSTONGASOMBOR, Srbija…Vrhunski MMA spektakl!.#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor.www.sbc.rs

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCSubota, 26. siječnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI