Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Megdan otkrio poster za svoju četvrtu priredbu naziva “Megdan odabranih” | Fight Site

(FOTO) Megdan otkrio poster za svoju četvrtu priredbu naziva “Megdan odabranih”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.01.2019 11:45h Autor:

Megdan Fighting

Ambiciozna srpska borilačka promocija Megdan FC je ovih dana otkrila vizualni identitet i naziv svoje četvrte priredbe. Otprije se znalo da će se event održati 15. ožujka u Novom Sadu, u velikoj dvorani Spensa.

Ova priredba ima i “kodni naziv” – “Megdan Odabranih”, a na službenom plakatu očekivano dominiraju najveće zvijezde koje će nastupiti.

Tu je naravno popularni Crnogorac i član Bellatora Vaso Bakočević. On bi se prema najavi trebao boriti s bivšim izazivačem za pojas lake kategorije UFC-a Hermesom Francom u “main eventu” priredbe. S obzirom da je Bakočević prvak Megdana, u ovom trenutku se još ne zna hoće li u meču protiv France braniti svoj pojas i u kojoj bi se uopće kategoriji taj dvoboj trebao održati.

Iste večeri ćemo pratiti i nastup Srbina Aleksandra Ilića koji bi trebao braniti svoju titulu u srednjoj kategoriji. A publika će napokon dočekati i nastup Dušana Cyborga Džakića u Megdanu.

Čitav popis borbi bi trebao biti poznat u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI