(FOTO) Jedna grafika pokazuje koliko je impresivna Cro Copova MMA karijera, pogledajte u čemu je sve najuspješniji svih vremena!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2019 12:39h Autor:

Mirko Filipović/Facebook

Svega dva tjedna nakon što se osvetio Royu Nelsonu Mirko Filipović šokirao je javnost i navijače kada je otkrio da je prošlog ponedjeljka doživio moždani udar. Cro Cop je jučer izašao iz bolnice, a sreća u nesreći je ta da posljedice udara nisu ozbiljne koliko često znaju biti u takvim slučajevima.

Ovoga puta Mirko više neće riskirati te je donio odluku o odlasku u mirovinu jer, kako sam kaže ‘kada je mozak u pitanju to nije zafrkancija’.

Filipović u ring više neće jer svaki udarac u glavu mogao bi biti koban. Legenda hrvatskog sporta i dalje namjerava trenirati, ali bez kontakta, a po nalogu liječnika mora i tri sljedeća mjeseca uzimati lijekove.

O Cro Copovom odlasku raspisali su se brojni svjetski mediji, a pristigle su mu i poruke pojedinih boraca. Mnogi tu u prvi plan ističu da 44-godišnja ikona odlazi sa svojim rekordnim nizom od 10 pobjeda, a još nekoliko zanimljivih statističkih podataka iznijela je ekipa s uglednog borilačkog portala MMAJunkie.

Pregled Cro Copove MMA karijere:

  • 10 uzastopnih pobjeda prije mirovine.
  • 21 pobjeda prekidom kada bi se gledale UFC, Pride, WEC i Strikeforce borbe što je više od bilo kojeg drugog borca.
  • 18 nokauta kada bi se gledale UFC, Pride, WEC i Strikeforce borbe (drugi svih vremena)
  • 8 nokauta kickovima kada bi se gledale UFC, Pride, WEC i Strikeforce borbe (najviše svih vremena)

i za kraj:

  • 7:0 u MMA revanšima!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI