(FOTO) Ishii prezentirao formu pred dvije borbe za titulu: Nikad se nisam bolje osjećao!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.02.2019 11:35h Autor:

Satoshi Ishii

Dva su dana preostala do prve od dvije borbe Satoshija Ishiia u kratkom vremenu. Prije nego se uputi u Sombor na vaganje, Japanac je putem Instagrama prezentirao u kakvoj se formi nalazi.

Ishii će se prekosutra u Somboru susresti s iskusnim Brazilcem, Rodrigom “Buga” Carlosom, koji će mu pokušati oduzeti SBC titulu. Ishii je istu osvojio u prosincu, pobjedom nad Tonyjem Lopezom.

Dva tjedna nakon te borbe, Ishii će se uputiti u svoju domovinu, Japan, gdje će napasti teškašku titulu Heat FC promocije. Tamo će mu društvo praviti i Saša Milinković, koji se također bori, a Ishiia čeka još jedan Brazilac.

Kako su u pitanju dvije borbe u kratkom vremenskom roku, Satoshi se za njih morao itekako dobro spremiti, što je i napravio. Formom se pohvalio na Instagramu i moramo priznati da izgleda impresivno.

Što se tiče nastupa u Somboru, znamo da s njim neće biti Stipe Drviš i Saša Milinković, koji su s Mirkom Filipovićem u Americi, ali ne sumnjamo kako će Satoshi uz sebe imati tim koji će mu dati prave savjete na putu prema pobjedi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI