(FOTO) Filip Pejić otkrio koliko je kilograma vratio od jučerašnjeg vaganja

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2019 18:13h Autor:

Filip Pejić

Filip Pejić otkrio je putem Instagrama težinu s kojom će ući u kavez za današnju KSW borbu protiv Filipa Wolonskog, odnosno koliko kilograma je vratio od jučerašnjeg vaganja do danas.

Hrvatski borac nastupa u perolakoj kategoriji i na jučerašnjem vaganju imao je 66.1 kilogram. Izgled na vaganju dao je procijeniti kako se nije mučio s procesom zadovoljavanja potrebne težine, a po današnjoj informaciji koju je otkrio možemo zaključiti kako je skidao itekako veliku količinu kilograma.

Kako je otkrio u svojoj InstaStory objavi, Pejićeva težina s kojom će ući u kavez je 75 kilograma. To nam govori kako je od jučer vratio 8.9 kilograma. Ako ćemo računati prema postotku, to bi značilo kako je vratio 13.4 % jučerašnje težine.

Da se ovim putem bori u Kaliforniji, Pejiću bi bio preporučen prelazak u višu kategoriju. Naime, njihova pravila nalažu da je borcima preporučeno vraćati maksimalno 10% težine između vaganja i borbe. Srećom, ta regulativa još uvijek nije prihvaćena niti u SAD-u, pa je pitanja kad će biti u Europi. No, Filip nam je djeluje kao da se previše namučio. Više o tome ćemo znati kad ga danas vidimo u kavezu.

Program KSW 48 priredbe počinje u 19 sati, a Pejićeva borba očekuje se iza 21 sat. Što se tiče izravnog prijenosa, gdje ga možete pogledati informirajte se putem OVOG članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI