(FOTO) Darko Stošić započeo s treninzima

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.03.2019 18:25h Autor:

Darko Stošić

Nešto manje od dva mjeseca nakon što je bio prisiljen otkazati svoju drugu UFC borbu, Darko Stošić vratio se treninzima.

Darko je početkom godine doživio ozljedu prsnog mišića u pripremama za borbu koju je protiv Magomeda Ankalaeva trebao odraditi 23. veljače u Pragu. Neko vrijeme pokušavao ju je ekspresno sanirati i dovesti se u stanje za borbu, no na kraju je istu ipak bio prisiljen otkazati. Odmah nakon otkazivanja borbe, podvrgnuo se terapiji i najavio je oporavak u roku osam tjedana.

Nešto slično tome se i dogodilo, budući da se Darko pohvalio povratkom u dvoranu, odakle je objavio nekoliko fotografija.

“Povratak u dvoranu. Oporavak od ozljede protječe odlično, prošlo je gotovo tri mjeseca otkako mi je pukao Pectoralis major. Nakon raznih terapija i muke vratio sam se treninzima, što mi je najvažnije. To mi je najviše nedostajalo. Nadam se skorašnjem povratku u UFC Octagon”, napisao je Darko u dolje podijeljenoj Instagram objavi, uz nekoliko fotografija.

Darkov nesuđeni protivnik, Magomed Ankalaev, u Pragu je dominantnom predstavom savladao Klidsona Abreua. Da nije bilo trenutka nepažnje protiv Paula Craiga, ovaj borac bi vjerojatno bio na 3:0. Iz tog razloga ne znamo želimo li Darku ponovno ugovaranje borbe protiv istog protivnika. Darko je ogroman potencijal, ali mislimo kako bi za početak bolje bilo dati mu nekog protivnika sličnog statusa. I neka polako napreduje prema vrhu svjetskih poluteškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI