(FOTO) Damir Hadžović pokazao koju stranu “Igre prijestolja” podržava

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 14:21h Autor:

Damir Hadžović

Damir Hadžović pohvalio se na Instagramu vrlo zanimljivom fotografijom. Njome je otkrio koju stranu podržava u trenutno najpopularnijoj seriji svijeta, Igri prijestolja.

“Bosanski bombarder” u Danskoj se priprema za svoj idući UFC nastup. On je na rasporedu za nešto više od dva tjedna. Na Fight Nightu u Stockholmu čeka ga borba protiv Christosa Giagosa, u kojoj će Damir tražiti treću pobjedu u nizu.

Dok se nalazi u posljednjoj fazi priprema, njihovu dvoranu posjetilo je jedno poznato lice. Radi se Pilou Asbaeku, danskom glumcu poznatom po ulozi Eurona Greyjoya u najpopularnijoj svjetskoj TV seriji. Damir je pozirao s njim uz vrlo zanimljiv komentar.

“Uvijek navijam za loše momke jer nisu svi dobri momci zapravo dobri”, napisao je Damir uz fotografiju, no teško možemo zaključiti što je zapravo htio reći tom rečenicom. Osim naravno toga što je time pružio podršku Asbaeku, inače velikom ljubitelju slobodne borbe.

Na Damiru je preostalo kvalitetno odraditi posljednju fazu priprema, izdržati bez ozljeda te doći do nove UFC pobjede. Nakon toga bi mogle uslijediti velike stvari, jer tri pobjede u nizu UFC matchmakeri nikako ne ignoriraju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I always root for the bad guy because not all good guys are good 🐉🗡 @pilouasbaek #eurongreyjoy #got #gameofthrones

Objavu dijeli Damir Hadzovic (@hadzo)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI