Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Cro Cop: Seminari i pomoć mojim dečkima su ono kako ću ostati u sportu | Fight Site

(FOTO) Cro Cop: Seminari i pomoć mojim dečkima su ono kako ću ostati u sportu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.04.2019 17:00h Autor:

Mirko Filipović

Ranije smo danas pisali o tome kako je Mirko Filipović održao borilački seminar u Italiji, a sad je i on sam otkrio nešto više o tome. Rekao je kako su seminari ono što od sada namjerava redovno održavati te na taj način ostati u sportu.

Cro Cop je u Vicenzu, tj. u njeno predgrađe Brendolu, otputovao u društvu Stipe Drviša. Upravo se Drviš prvi pohvalio seminarom, no nismo iz njegove objave uspjeli doći do detalja. Nešto više je, uz četiri podijeljene fotografije, rekao Filipović putem Instagrama.

“Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo, iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu, uz naravno rad s Antom Delijom, Satoshijem Ishiijem i Sašom Milinkovićem, koji treniraju u mojoj dvorani te kojima ću sad moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju”, napisao je Cro Cop, koji na fotografijama izgleda vrlo zadovoljan odrađenim poslom. Nastavak objave tiče se njegove borilačke budućnosti:

“Ja se definitivno više neću boriti, niti smijem niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. Iako se odlično osjećam, do 1.6. sam na terapiji lijekovima, a onda ću se moći posvetiti malo jačim treninzima. Sve za svoju dušu, jer mi neopisivo nedostaju i jer uživam u njima. Za sada više radim tonizirajuće treninge jer tijelo još uvijek ne smijem izlagati prevelikim naporima, ali ne smijem niti potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije. To bi jako loše djelovalo na cijelo moje tijelo, a pogotovo na srce. Moje tijelo je naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor. Operiranim koljenima također trebaju vježbe i led nakon njih jer me inače bole, da ne spominjem koliko.”

Bilo bi uistinu lijepo Filipovića od sada viđati na eventima u kutu svojih boraca, što je nešto što do sada nije radio. Do sada nismo čuli niti neku izjavu na temu toga razmišlja li o tome, no svakako bi bilo lijepo viđati ga na eventima. Ipak su oni njegov drugi dom, ono gdje se najbolje osjeća i gdje ga publika najviše cijeni. Veselimo se budućnosti u kojoj ćemo moći gledati Cro Copa kao jednako uspješnog trenera kao što je bio uspješan borac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sinoć sam održao seminar u Vicenzi,Italy.Bilo je odlicno i brzo je proslo iako smo radili puna 3 sata!Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih cu ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad sa Antom Delijom,Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovicem,koji treniraju u mojoj dvorani i kojima cu sada moći posvetiti vrijeme i paznju koju svojim radom i ponašanjem zasluzuju.Ja se vise definitivno neću boriti,a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. A iako se odlicno osjecam jos uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6 a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uzivam u njima.A za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem jos izlagati prevelikim naporima dok traje terapija a niti smijem potpuno prestati sa treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako lose djelovalo na cijelo tijelo a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor.A koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem..Pozdrav👊💪

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI