(FOTO) Cro Cop objavio svoj “27 Year Challenge”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.01.2019 12:30h Autor:

Fedor i Cro Cop

Legendarni hrvatski borac Mirko Fipović je u četvrtak objavio svoju verziju “Ten Year Challenge” izazova na službenom Instagram profilu. Cro Cop je to učinio na svoj način, zapravo prikazavši svoj borilački put koji traje čak 27 godina.

Naime, Filipović je objavio svoje fotografije u istoj pozi – kada je imao 17, 25 i 44 godine. Na fotografijama je u tkz. “špagi” koju i s 44 godine radi bez problema i koja pokazuje koliko je i dalje fleksibilan.

Valja istaknuti da je Mirku počast na spektakularnoj karijeri odao i legendarni protivnik iz K-1 dana Australac Sam Greco. On je na Cro Copovu objavu odgovorio: “legenda…Osu!”. Dvojac se jedini put sastao 1999. godine, a naš je borac slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Podsjećamo kako Cro Copa u veljači čeka revanš protiv starog znanca iz UFC-a, Royja Nelsona. Dvojac će ukrstiti rukavice u Bellatorovom kavezu nakon što je propao prvi pokušaj revanša radi Filipovićeve ozljede u lipnju 2018.

Mirko već neko vrijeme odrađuje pripreme u svojoj dvorani u Zagrebu. Tamo je okupio impozantan tim MMA teškaša koji uključuje i Darka Stošića, Antu Deliju, Sašu Milinković, Satoshija Ishiija…

17 vs 25 vs 44👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI