(FOTO) Cro Cop fotografijom demonstrirao vrhunsku formu: “Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdrav…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.12.2018 17:25h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović je poznat po svojoj fenomenalnoj rastezljivosti. Jedna od prvih antologijskih fotografija koja je snimljena prije dvadesetak godina, na samom startu njegove ozbilje karijere, prikazuje upravo Cro Copa “rastegnutog u špagu” između dva kamena stupa u rimskom stilu.

No, Cro Cop u posljednjoj objavi na Instagramu, koja je svjetlo javnosti ugledala točno negdje otprilike kada i informacija da će u veljači debitirati u Bellatoru protiv starog znanca Royja Nelsona, tvrdi da se nije mogao dobro istezati punih 6 mjeseci.

Cro Cop protiv Nelsona na Bellatoru u veljači!

Razlog je ozljeda, a onda i operacija radi koje je prvotno i otkazao nastup protiv “Big Countryja” u Londonu. Podsjećamo kako su Filipoviću na jednom od posljednjih treninga uoči puta u englesku prijestolnicu puknuli ligamenti koljena zbog čega je nedugo potom podvrgnut operaciji. Ali Cro Cop se mirakulozno vratio u pogon te je u međuvremenu, u japanskom RIZIN-u već odradio povratnički meč protiv Roquea Martineza. Slavio je prekidom već u prvoj rundi.

“Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdravi u formi. Šest punih mjeseci se nisam mogao istezati radi ozljede i operacije. Ali tijelo pamti više od 30 godina svakodnevnih treninga i vrlo brzo se vraća u formu”, stoji u Cro Copovoj poruci na Instagramu koja popunjava fotografiju gdje radi “špagu”.

“Ako ste uporni i disciplinirani, posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata dnevno za trening i zdrav život. Vratit će vam se višestruko”, dodaje Mirko svoj odličan savjet.

Veseli nas da ćemo legendarnog borca ponovno gledati u akciji 16. veljače u njegovom Bellatorovom debiju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI