(FOTO) Bivši UFC prvak se zahvalio Ivanu Erslanu i posvetio mu Instagram objavu zadnji dan priprema

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.04.2019 21:13h Autor:

Photo: Instagram

Trebao je to biti pripremni kamp u trajanju od nekoliko tjedana, a u konačnici se pretvorio u dragocjeno dvomjesečno iskustvo za hrvatskog MMA borca Ivana Erslana.

Član zagrebačkog ATT-ja i naš vrlo talentirani profesionalac je zajedno s trenerom Draženom Forgačem i kolegom Filipom Pejićem prvi put posjetio centralu ATT-ja u Coconout Creeku na Floridi. Erslan je tijekom boravka u dvorani toliko impresionirao bivšeg UFC prvaka Andreija Arlovskog da ga je ovaj angažirao kao glavnog sparing partnera za nadolazeći meč na UFC on ESPN 3 priredbi gdje će se sučeliti s Augustom Sakaijem. Umjesto nekoliko tjedana, Erslan je s Arlovskim na Floridi ostao sve do zadnjeg dana priprema koje su završile upravo danas.

Na zadnji dan “Pitbull” je objavio fotografiju s Erslanom te je riječima pokušao dočarati koliko mu je hrvatski borac pomogao u pripremama.

“Kamp je i službeno završen… težak rad je odrađen! Veliko hvala mom malom bratu Ivanu Erslanu na NEVJEROJATNOJ pomoći. Trenutačno sam u modu – Nike, Just do It”, napisao je Arlovski uz fotografiju.

Arlovski u  posljednja tri nastupa ne zna za pobjedu i može se slobodno reći da mu je meč protiv Sakaija odlučujući za nastavak karijere u elitnom UFC-u. Ukoliko ponovno izgubi, mogao bi se rastati s organizacijom koja je obilježila njegovu karijeru.

Valja istaknuti da se Erslanu posljednjih nekoliko dana na Floridi priključio i srpski borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić. I on je povremeni član American Top Teama koji redovito dio svojih priprema odrađuje u centralnoj dvorani u Floridi.

Rakića u njegovom četvrtom nastupu za elitnu promociju čeka veteran i TOP 10 borac Jimi Manuwa. Sjajni mladić iz Beča za sada u tri nastupa ne zna za poraz i mnogi ga smatraju budućim “contenderom” u poluteškoj kategoriji. Meč protiv Manuwe je na rasporedu 1. lipnja na priredbi u Švedskoj.

Ivan Erslan i Aleksandar Rakić nakon treninga u American Top Teamu na Floridi. @rakic_ufc @erslan_ivan

A post shared by American Top Team Zagreb (@atteurope) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI