(FOTO) Ahmed Vila uspješno prošao vaganje, sutra rat protiv Burnella u Kopenhagenu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.03.2019 19:09h Autor:

Burnell vs. Vila

Ahmed Vila uspješno je prošao vagu za najveći nastup njegove dosadašnje MMA karijere. 24-godišnji Sarajlija u Kopenhagenu se bori protiv domaće uzdanice i bivšeg velikog UFC potencijala, Madsa Burnella.

Vila je bio tek nešto sitno ispod granice perolake kategorije koja iznosi 66 kilograma. Nešto sitno ispod njega bio je i njegov protivnik, no nije to ništa što bi trebalo činiti neku veliku razliku. Ahmed je sam izjavio kako je i više nego spreman za najveći ispit dosadašnje karijere. Na vagi je izgledao vrlo samouvjereno, a takav je bio i tijekom sučeljavanja. Po konstituciji se moglo primijetiti kako je imao značajnu količinu kilograma za skinuti, no uspio je to bez poteškoća.

Borba Ahmeda Vile i Madsa Burnella predvodi glavni dio programa Cage Warriors 103 priredbe, koju ćete sutra moći pratiti putem servisa UFC Fight Pass. Prijenos počinje u 20 sati. Sve predvodi borba za privremenu titulu velter kategorije, koju će napasti bivši Cage Warriors prvak, koji se u promociju vratio nakon otkaza iz UFC-a. Riječ je Nicolasu Dalbyu, a njegov protivnik Alex Lohore. Pred svojom će publikom nastupati i Søren Bak, koji je u svojoj posljednjoj borbi savladao najveću zvijezdu promocije, Paddya Pimbletta. Njegov protivnik je Morgan Charriera, a ulog je trebao biti privremeni pojas perolake kategorije. No, Charriere je došao oko 700 grama teži nego što je trebalo. U velteru će nastupiti Mark O. Madesn, koji se bori protiv Thibauda Larcheta.

Cage Warriors 103- Rezultati vaganja u (lbs)

Nicolas Dalby (169.2 lbs) vs Alex Lohoré (169.9 lbs)
Søren Bak (144.5 lbs) vs Morgan Charriere (146.4 lbs)
Mark O. Madsen (169.8 lbs) vs Thibaud Larchet (169.9 lbs)
Mads Burnell (144.5 lbs) vs Ahmed Vila (144.9 lbs)

Copenhagen, WE ARE READY!! 🇩🇰🙌#CW103 weigh-ins complete ✅ All photos copyright Cage Warriors/ Dolly Clew www.dollyclew.com

Objavljuje Cage WarriorsPetak, 8. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI