Forgač u Beogradu zagrijava publiku za najnoviji show Boba Sappa!

Vijesti iz regije 06.09.2012 02:59h Autor:

Dražen Forgač

U Beogradu se idućeg vikenda održava MMA priredba na kojoj će u glavnom meču večeri nastupiti Bob Sapp, a u jednoj od borbi prije njega nastupit će i hrvatski borac Dražen Forgač.

Ultimate Fight Serbia nakon podulje pauze ponovno organizira u nama susjednoj državi jednu borilačku priredbu, a ovog puta su se odlučili Beograđanima i njihovim gostima koji stignu pogledati 15. rujna mečeve pružiti priliku da i oni poput Hrvata i Slovenaca mogu uživati u showu neponovljivog Boba Sappa, o čemu smo već u nekoliko navrata pisali na Fight Siteu.

Na priredbi će također nastupiti i jedan hrvatski borac, iako je sve donedavno postojala mogućnost da taj broj bude nešto veći. Hrvatsku MMA scenu u Beogradu predstavljat će na kraju samo Dražen Forgač koji će se boriti protiv Viktora Vasića, koji prema Sherdogu ima samo dva profesionalna meča te je u oba pobijedio, no, kako samo saznali, njegovo iskustvo je ipak veće te se bori po MMA pravilima već nekoliko godina.

Forgaču će ovo biti prvi nastup nakon Noći gladijatora u Dubrovniku u prosincu prošle godine kad je neočekivano lako poražen u meču s talentiranim Antom Delijom nakon svega jedne minute borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI