Forgač: Ljuti me ovaj poraz Pokrajca, ali vratit će se on još bolji!

Vijesti iz regije 24.09.2012 11:36h Autor:

Dražen Forgač

Igor Pokrajac jučer je rano ujutro po našem vremenu doživio svoj četvrti poraz u UFC-u, a kakav je dojam ostavio upitali smo njegovog sparing partnera Dražena Forgača.

Mnogi su se iznenadili odlukom Pokrajca da ruši na pod jednog od najboljih grapplera u UFC-u, a na sličnom je tragu također i Forgač, koji je u specijalu Fight Channela snimanom prije borbe u Torontu ustvrdio da Igor možda nije nikad bio spremniji u karijeri, a to se i potvrdilo krajem prve runde.

Magalhaes je bio jedva disao nakon što su otprilike tri minute proveli u parteru, dok je Pokrajac bio iznimno svjež.

"Razočaran sam i tužan. Poraz kao poraz, u ovom sportu nema nepobjedivih, ali ljuti me način na koji je do poraza došlo. Igor je prelako dozvoljavao da Magalhaes ulazi u klinč. U prvoj rundi Magalhaes ga baca u situaciji dok Igor ima double underhook što se ne bi smjelo događati, jer je tu zapravo Igor bio u dominantnoj poziciji", smatra Forgy.

No, bilo je i dobrih situacija u Kanadi… "Raduje što se Igor prilično uspješno branio u parteru i izvukao iz prilično opasnog arm-bara. Šteta za onu situaciju na kraju runde gdje se vidjelo koliko Magalhaes loše reagira na udarce."

"U drugoj rundi ponovno Brazilac lako ulazi Igoru u klinč. Ponovno drži overhook jednom rukom što je očito i bila taktika Magalhaesa za ovaj meč. Igor je po meni tu trebao biti usmjeren na to da se oslobodi klinča i nastavi boksati. Nažalost on prihvaća Magalhaesevu igru i baca ga na parter što se brzo ispostavilo kobnim. Šteta. Igor će se vratiti bolji, u to ni malo ne sumnjam", rekao je Dražen za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI