Forgač: Izvadili su mi pola litre krvi iz koljena!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.03.2013 17:17h Autor:

Forgač i Monson

Dražen Forgač podignuo je mnogo prašine u posljednja 24 sata svojom izjavom u kojoj se obračunava s onima koji nisu vjerovali u njega prije meča protiv Jeffa Monsona.

Jedan od najiskusnijih hrvatskih MMA boraca izrazio se malo nespretno, no svoju izjavu je ipak objasnio detaljnije putem svog Facebook profila. "Znači kad kažu da Hrvati i nemaju baš izražen smisao za humor to i nije daleko od istine.. Naravno nemam u planu nabijati ljude na onu stvar već sam samo htio reći da sam svjestan da mi većina ljudi iz borilačkog svijeta i nije davala šanse da doživim drugu minutu borbe i za to sam upotrijebio nadaleko poznatu rečenicu Zdravka Mamića."

Kad je u pitanju njegova teška ozljeda koljena zbog koje je morao predati borbu na početku druge runde, situacija nije tako katastrofalna kao što se činilo u prvi mah te bi mogao biti u akciji možda već za malo manje od mjesec dana.

"Izvadili su mi pola litre krvi iz koljena.. Najvažnije da su ligamenti u redu. Najvjerojatnije je problem u stražnjem rogu lateralnog meniska, ako sam dobro zapamtio. Našao sam članak gdje piše da je Kostelić imao takvu ozljedu. Navodno već za 15 do 20 dana od operacije možeš trenirati punim opterećenjem, ali ako se pojave bolovi rehabilitacija može trajati i tri mjeseca", rekao je Dražen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI