Flash by Anja: Posljednje pripreme Stipe Miočića, hrvatski mentalitet i MMA, top 5 najgorih ozljeda MMA-a…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.05.2015 11:07h Autor:

Anja Alavanja Romac

Danas je na rasporedu novo izdanje jedine emisije o borilačkim sportovima; Flash by Anja. U današnjim minutama donosimo priču o prvoj American Top Team dvorani u Europi, koja se nedavno otvorila u Zagrebu. Tom prilikom napravili smo intervju s prvim trenerom ATT-a, Conanon Silveirom, koji je otkrio kako Hrvati imaju savršen mentalitet za bavljenje MMA-om. "Imaju tako malo, mislim na uvjete, a što će tek biti kad im priuštimo dobre uvjete…"

Silveira je prognozirao i pobjednika meča Hunt-Miočić, budući je i Hunt trenirao u ATT-u. Kad smo već kod australskog UFC-a, kao uvod donosimo priču o srčanom vatrogascu hrvatskih korijena; Stipi Miočiću. Stipe nam je otkrio kako je Roy Nelson njegov najteži protivnik do sada, budući ima nevjerojatan udarac, a sličan stil borbe njeguje i Hunt. Ipak, Stipe je za Roya našao rješenje…

Ovoga puta naše tradicionalno odbrojavanje, top 5, bit će prilično brutalno, jer donosimo najgore ozljede MMA-a. Da, lom potkoljenice Andersona Silve je prilično brutalan, no ipak, njegova ozljeda nije zasiela na broj jedan najgorih! Od domaćih boraca, razgovarali smo s boksačem Filipom Hrgovićem, koji se u Zagreb vratio sa širokim osmijehom, budući je neporažen u WSB ligi, te je izborio nastup na Olimpijskim igrama u Riju. Filip nam je otkrio, planira li nakon Rija u profesionalne boksače. 

Flash by Anja gledajte večeras, nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu! 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI