Finska, Ukrajina, Italija… Svugdje nas ima ovog vikenda!

Vijesti iz regije 13.10.2012 10:19h Autor:

Antun Račić i Ante Delija

Hrvati, Srbi, Slovenci… Svi imaju ovog vikenda svog predstavnika u nekom dijelu Europe za kojeg mogu navijati.

Antun Račić večeras nastupa u Helsinkiju u vrlo vjerojatno najtežem meču u svojoj dosadašnjoj karijeri. Protivnik mu je sjajni Juha-Pekka Vainikainen. Radi se o borcu koji je u karijeri ostvario 19 pobjeda uz svega pet poraza. Osim što se radi o nešto iskusnijem borcu od Račića, koji uz to ima i prednost domaćeg terena, Finac će biti i teži i viši.

Račić se posljednjih nekoliko mečeva borio do 66 kilograma, a ovog puta je napravio iznimku i zbog očito zanimljive ponude pristao odraditi ponovno jedan meč u kategoriji više. Juha-Pekka imat će i prilično veliku prednost u visini, u što se možete i uvjeriti na fotografiji nakon vaganja.

Srbi mogu večeras navijati za Nemanju Miloševića koji nastupa na turniru srednje kategorije ProFC organizacije u Ukrajini, a protivnik mu je ne previše iskusni domaći borac, no radi se ipak o tamošnjem sambo prvaku, pa ga član MMA Kaizen akademije definitivno ne smije podcijeniti.

Spomenimo također i da u Italiji danas nastupa jedan od najboljih slovenskih MMA boraca, Lemmy Krušič, koji je u karijeri ostvario devet pobjeda i svega jedan poraz. On će se boriti protiv Dolcea u Firenci, a Lemmy je također, poput Račića, ovom prilikom pristao odraditi meč u kategoriji iznad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI