Final Fight Championship® predstavio novog potpredsjednika, Jorgea A. Eliasa

Vijesti iz regije 22.04.2017 11:23h Autor:

Jorge Elias

Na jučerašnjoj press konferenciji povodom FFC 29 priredbe u Ljubljani, predsjednik FFC-a Orsat Zovko predstavio je novog potpredsjenika FFC-a, Jorgea A. Eliasa. Iza Eliasa je tridesetogodišnje iskustvo na području borilačkih sportova i TV biznisa te će svojim menadžerskim i liderskim kvalitetama pridonijeti jačanju partnerskih veza s TV kućama diljem svijeta i širenju na nova tržišta, istaknuo je Zovko. Final Fight Championship na službenim stranicama objavio je službeno priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti.

Final Fight Championship®, vodeća europska borilačka promocija, s velikim zadovoljstvom obaviještava javnost i cijenjene medije kako je Jorge A. Elias imenovan potpredsjednikom FFC®-a te se pridružuje dosadašnjem FFC® timu u cilju dodatnog poboljšanja i napretka najbrže rastućeg borilačkog branda na svijetu.

Elias je iznimno cijenjen manager s više od trideset godina iskustva na najvišem nivou upravo u izradi poslovnih strategija i njihovim provedbama na području borilačkih sportova i TV biznisa. Karijeru je započeo radeći s legendarnim borilačkim promocijama Dream i Pride FC, da bi zatim prešao u elitni Ultimate Fighting Championship (UFC) gdje je vrlo uspješno obavljao funkciju direktora produkcije na španjolskom jeziku. Producirao je preko 400 sati MMA programa te je stekao iznimno čvrste poslovne veze s uglednim TV kućama u Sjevernoj, Srednjoj i Južnoj Americi. Od 2011. radi kao predsjednik za hispansko tržište King of the Cage promocije.

“Jorge Elias je prava osoba za Final Fight Championship®. Vjerujemo da će njegovo iznimno iskustvo upravo na polju borilačkih sportova i televizije, u kombinaciji s njegovim menadžerskim i liderskim kvalitetama pomoći FFC®-u u daljnjem razvoju, jačanju partnerskih veza s TV kućama diljem svijeta, kao i širenju na nova tržišta”, rekao je povodom nove akvizicije predsjednik FFC®-a Orsat Zovko.

“Vrlo sam uzbuđen zato što se priključujem FFC® timu. Vjerujem da je gospodin Zovko razvio iznimno uspješan poslovni model te je oko sebe okupio grupu mladih i talentiranih menadžera koji će uspješno kapitalizirati trenutačnu poziciju i rast borilačkog sporta u svijetu. Zadnjih nekoliko mjeseci dosta sam pričao s Orsatom. Dijelimo viziju i način razmišljanja i rezultat naše strategije vrlo brzo će se vidjeti na svjetskoj razini.”, rekao je, povodom dolaska u FFC®, gospodin Elias.”

 

O Final Fight Championshipu

Final Fight Championship® je sportska organizacija pokrenuta 2012. godine u produkciji Fight Channela.

FFC® priredbe odlikuje jedinstveni koncept – sastoje se od kickboxing i MMA dijela u istoj večeri. U FFC® ringu nastupile su zvijezde borilačkih sportova poput Mirka ‘Cro Cop’ Filipovića, Raya Sefa, Ricca Rodrigueza, Paula Daleya, Alessija Sakare, Robina van Roosmalena, Pavela Zhuravleva i mnogih drugih.

U vrlo kratkom razdoblju, FFC® je postao jedna od najbrže rastućih europskih sportskih organizacija. FFC® priredbe održavaju se diljem Europe i u Sjedinjenim Američkim Državama. Izravni prijenos priredbi dostupan je u više od 50 zemalja diljem svijeta, na četiri kontinenta te na brojnim nacionalnim TV postajama poput CBS Sports Network u SAD-u i Canal+ u Francuskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI