Prilika karijere: Filipović se obratio fanovima uoči borbe s bivšim Bellatorovim prvakom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.02.2017 10:36h Autor:

Bellator 173: McGeary vs Filipović

Ozljeda Crisa Fieldsa otvorila je vrata Vladimiru Filipoviću (8-2), srpskom MMA borcu koji je tako umjesto borbe u Somboru gdje ga je čekao Ivica Tadijanov, zapakirao kofere za Belfast u kojem će za tri dana predvoditi Bellator 173 event i to u dvoboju s bivšim prvakom promocije Liamom McGearyjem (11-1).

Bit će ovo veliki izazov za Filipovića, no i prilika koja se ne propušta. Svjestan je toga i 26-godišnji Fila koji će devetu pobjedu u karijeri tražiti protiv borca koji je dosad samo jednom gubio i to u meču s Philom Davisom.

“Snovi se polako ostvaruju i trud se na kraju ispatio, pored pravih ljudi je sve moguće! Velika mi je čast raditi na takvom eventu. Dao Bog da sve bude u redu i da dam sve od sebe u tom meču! Hvala mojim trenerima Damiru Dadi Mihajloviću i Bojanu Mihajloviću koji mi pomažu oko svega ovoga, bez njih i bez drugara koji mi pomažu oko priprema ništa ne bih uspio. Hvala svima koji podržavate mene i ovaj sport. Veliki pozdrav za sve članove Family Fight Tima”, reagirao je Filipović preko Facebooka nakon službene potvrde velike vijesti.

>Srpski borac Vladimir Filipović dobio priliku ovog petka nastupiti u glavnoj borbi Bellatora u Belfastu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI