Filipi, Beljo i Smakići upisali pobjede na spektaklu u Areni!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 20:55h Autor:

Agron Smakići (foto: Sauerland)

Boksački spektakl u Areni započeo je sjajno za hrvatske boksače, budući da su pobjede upisali Agron Smakići, Damir Beljo i Josip Bepo Filipi.

Filipi je imao svoj profesionalni debi nastup, a boksao je protiv Predraga Jevtića iz Srbije. Ovaj meč u kategoriji do 91 kilogram bio je ugovoren na četiri runde, a Filipi je kroz sve četiri apsolutno dominirao te je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, u kojem su mu pripale sve četiri runde.

Bolje nije moglo početi, prvi nastup u profi vodama i sigurna pobjeda jednoglasnom odlukom sudaca nakon četiri runde. Hvala svima što se bili uz mene. 🙏💪🙏💪🙏💪🙏

Objavljuje Josip Bepo Filipi u Subota, 8. rujna 2018.

Bosansko-hercegovački boksač hrvatskog porijekla, Damir Beljo, lagano se vraća prema svjetskom vrhu, od kojeg se malo udaljio nakon teške prometne nesreće iz koje je izašao s nekoliko ozljeda. 33-godišnjak iz Mostara savladao je Lukasza Paszkowskog iz Poljske jednoglasnom odlukom nakon deset rundi, čime je svoj profesionalni skor doveo na 25-0, uz 2o nokauta. Beljo mi sada u idućem meču mogao očekivati neki jak meč, koji bi ga mogao dovesti među boksače koji su kandidati za neku vrijednu titulu. Beljo je od 2014. do 2016. godine držao europsku WBO titulu lakoteške kategorije.

Niz neporaženosti i dalje je aktivan kod Agrona Smakićija, koji je dobio priliku prvi put nastupiti u rodnom gradu te je pred svojom obitelji i prijateljima nokautirao Gabriela Enguemu iz Španjolske u sedmoj rundi. Smakići je sada na profesionalnom skoru 14-0 uz 12 pobjeda nokautom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI