Filipi: Babiću ću pokušati vratiti istom mjerom na državnom prvenstvu!

Vijesti iz regije 10.04.2017 10:21h Autor:

Bepo Filipi

Još uvijek se priča o sjajnom međusobnom meču koji su proteklog tjedna u Londonu u WSB ligi odradili Josip Bepo Filipi i Alen Babić. Na koncu je jednoglasnom odlukom sudaca, nakon pravog boksačkog rata u ringu, slavio član France Fighting Roostersa.

No, Bepo Filipi ne žali previše. Dobio je mnogo pohvala na račun svoj predstave u Engleskoj. U razgovoru za HRT radio Zadar, Filipi je rekao:

“Svi koji su gledali borbu mislim da su mogli uživati. I ja i Alen dali smo sve od sebe. Sijevalo je na sve strane, tempo meča bio je strašan. Pljesak publike na kraju obojici sve govori. Na moju žalost, ja nisam stigao do pobjede ali tako je to u sportu, nekad pobijediš, a kad izgubiš, trebaš to stoički prihvatiti. Ne mogu sebi ništa prigovoriti, to je ono što me čini sretnim.”

Problem za zadarskog boksača je bila i posjekotina koju je zadobio u raznoj fazi meča.

“Od tada pa dalje ja sam gledao na jedno oko ali nisam želio odustati. Predaje nema, ne želim to koristiti kao alibi ali da me je ometalo, jest. Barem je gledateljima bilo atraktivno”, objašnjava uz dozu šale Filipi.

Za nekoliko dana slijedi državno prvenstvo, a tu bi se ponovno mogo susresti s Babićem…

“Veselim se, ta naša kategorija do 91 kg je strašna. Puno je odličnih boraca koji na to prvenstvo dolaze s istim ambicijama kao i nas dvoje.  Bit ću spreman, i ukoliko se prilika ukaže, nastojat ću mu uzvratiti istom mjerom”, zaključio je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI