Filip Pejić: Pojela me atmosfera i pao sam u glavi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 19:29h Autor:

Filip Pejić

Nakon što nije uspio doći do pobjede u svojoj prvoj UFC borbi, Filip Pejić se javio prijateljima i navijačima preko Facebooka. Smatra kako ga je jednostavno pojela atmosfera te da nije uspio napraviti ono što je planirao.

Filipa je jednostavno boljom taktikom nadmašio Damian Stasiak iz Poljske, koji ga je prvi puta srušio nakon samo desetak sekundi borbe, da bi  nakon drugog rušenja došao do pozicije iz koje je uspio izvesti gušenje. Filip je nakon borbe bio emotivno slomljen, no imao je snage obratiti se onima koji ga prate:

“Ekipa, da se javim, izgubio sam meč.. Jednostavno me pojela atmosfera i jednostavno sam pao u glavi… Nikad poraz samo lekcija, idemo dalje, što je tu je… Debi u UFC-u sam loše odradio, ali drugi put ću to ispraviti… Samo jako dalje, nema predaje!!”

Nadamo se kako će UFC ipak prepoznati veliki talent ovog momka i dati mu drugu priliku. Nekad kažu da nastup pred vlastitom publikom zna stvoriti dodatni pritisak. Možda je upravo to ono što se ovog puta dogodilo Filipu. Želimu mu brz oporavak i povratak treningu, još jače i još bolje nego do sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI