Filip Kotarlić potpisao za Bellator, slijedi nastup na priredbi u Italiji

Vijesti iz regije 19.01.2016 16:53h Autor:

Filip Kotarlić

Filip “Atomiko” Kotarlić je rođeni Osječanin koji živi i trenira u Italiji. Prilika karijere ukazala mu se kada je potpisao za Bellator, ponajbolju svjetsku MMA promociju na čijoj će se priredbi, koja je na rasporedu 16. travnja u Torinu, sastati s Danieleom Micelijem.

Kotarlić je trenutno na omjeru od pet pobjeda i dva poraza. U posljednja dva nastupa je ubilježio pobjede, a zadnji poraz mu je zadao Rus Muslim Salikhov na M-1 priredbi iz 2013. godine. Njegov protivnik Daniele Miceli prilično je nov u MMA svijetu. Svoj debi doživio je u ožujku prošle godine kada je svladao Valerija Galosija, a nakon toga je odradio još jedan uspješan nastup i to krajem prošle godine.

Bellatorovu priredbu u Torinu će predvoditi Alessio Sakara, UFC-ov veteran i donedavni član FFC-ovog rostera. On će u svom debitantskom nastupu za ovu promociju kao protivnika imati Amerikanca Briana Rogersa.

Naglasimo i kako je ovaj event organiziran u suradnji s Oktagon promocijom tako ćemo ovom prigodom svjedočiti i kick boksing mečevima koje će svojim nastupima uveličati borci poput Giorgija Petrosyana, Melvina Manhoefa i Raymonda Danielsa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI