Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Filip Hrgović odradio radni sastanak s Hrvatskim olimpijskim odborom | Fight Site

Filip Hrgović odradio radni sastanak s Hrvatskim olimpijskim odborom

Vijesti iz regije 14.03.2018 17:42h Autor:

Filip Hrgović

Trenutno najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, nalazi se u Zagrebu gdje se priprema za nove izazove, ali je također iskoristio priliku za sastanak s Hrvatskim olimpijskim odborom.

U cijelosti prenosimo tekst objavljen na web stranicama Hrvatskog boksačkog saveza:

“U prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora održan je radni susret sa osvajačem brončane medalje na Olimpijskim igrama u Brazilu, Filipom Hrgovićem. Sastanku su nazočili predstavnici Hrvatskog boksačkog saveza, dopredsjednik Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović, direktor reprezentacija Željko Mavrović te predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora, glavni tajnik Josip Čop i voditelj Ureda za razvojne programe Neven Šavora. Razgovaralo se o temama vezanim za strategiju Filipovog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020 godine.”

Hrgović i dalje nije odustao od svog olimpijskog sna, odnosno najsjajnije svjetsko zlato i dalje mu je velika želja, a nova pravila koja dozvoljavaju nastupe profesionalcima bi mu mogla ići u prilog. Ipak, do ljeta 2020. godine se puno toga može dogoditi, a ukoliko Filip nastavi ovim tempom prema svjetskom teškaškom vrhu, teško je zaključiti koliko bi olimpijski nastup bio moguć.

U svakom slučaju, dobro je znati da se već sada stvara strategija po tom pitanju te da Hrvatski olimpijski odbor ništa ne misli prepustiti slučaju. A za Tokio imamo još nekoliko velikih nada, koje se trenutno kale kroz WSB ligu. U prvom planu tu mislimo na fenomenalnog Tonija Filipija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI