Filip Hrgović najavio datum prvog nastupa u Zagrebu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.04.2018 19:31h Autor:

Yousef Hasan i Filip Hrgović (Facebook)

Već neko vrijeme Filip Hrgović je spominjao kako će krajem ljeta ove godine odraditi meč u Zagrebu, a čini se kako je sada napokon dogovoren datum održavanja istog.

Tijekom subotnjeg gostovanja u televizijskom studiju, gdje je komentirao meč Anthonya Joshue i Josepha Parkera, Filip Hrgović bio je upitan o svojim idućim nastupima. Tada je rekao kako se radi na meču koji bi trebao održati početkom ljeta (moguće na WBSS finalu koji se u srpnju održava u Monte Carlu), a da bi nakon toga vjerojatno trebao uslijediti i nastup u Zagrebu.

Sada je taj nastup potvrđen, odnosno Sauerland promocija rezervirala je Arenu Zagreb za 8. rujna, a Filip Hrgović biti će glavna zvijezda te boksačke manifestacije. Protivnik još uvijek nije poznat, ali Filip je ranije spominjao kako bi se u Zagrebu trebao boriti za neku europsku ili interkontinentalnu titulu. Ukoliko odradi meč u srpnju, kako je najavio, to će mu biti šesti profesionalni nastup.

Do sada je Filip bio i više nego uspješan u dosadašnja četiri profesionalna nastupa. Tri puta je slavio prekidom, dok je posljednji meč pobijedio odlukom, no on nije birao lakši put što se tiče izbora protivnika. Dovoljno tome svjedoći činjenica da je već nakon ova četiri meča našao svoje mjesto u Top 50 prema Boxrecu, s tendencijom napretku svakim idućim mečem. Potencijalno osvajanje neke titule svakako bi ga dovelo bliže meču protiv nekoga od Top 20 svjetskih boksača, a to će se svakako dogoditi iduće godine ukoliko sve bude prema planu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI