Fight Site vas nagrađuje i vodi na FFC 20!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2015 15:12h Autor:

FFC 20 - Zagreb

FFC 20 za točno tjedan dana sprema veliki event u Zagrebu! Na njemu će se naći velika imena regionalne borilačke scene, a zagrebačku će publiku dodatno zapaliti i domaći dečki iz Zagreba. Među njima je i bivši UFC borac Igor Pokrajac koji predvodi MMA dio eventa i koji napokon nastupa u svome gradu! Tu su još i Ivica Trušček, Jasmin Bajrović, Saša Drobac, Matej Truhan, Filip Pejić, Matija Blažičević i mnogi drugi!

Svi ljubitelji borilačkih sportova, kao i svi znatiželjnici, sigurno će 23. listopada nahrupiti u zagrebačku Cibonu gdje ih čeka veliki spektakl! Najveća regionalna borilačka organizacija FFC nakon dvije se godine vraća u hrvatsku metropolu s izvrsnim i šarolikim 'fight cardom' koji će privući i najveće skeptike. Igor Pokrajac napokon nastupa u svome gradu, Matija Blažičević se vraća u ring nakon nezgodne ozlijede, a Ivica Trušček napada FFC titulu lake kategorije koju drži opasni Mađar Viktor Halmi!

Osim domaćih boraca, event će pojačati i velika imena scene susjedne Bosne i Hercegovine kao što su poznati  Dževad Poturak koji predvodi kick-boksing dio eventa, njegov pulen Elmir Mehić, a tu je i Denis Marjanović! Naravno, na eventu će se naći predstavnici i Mađarske, Srbije, Nizozemske, Ukrajine, Rusije, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Gruzije, Njemačke i Austrije, pa zaista možemo ustvrditi da se radi o pravoj međunarodnoj priredbi.

Povodom ovog nadolazećeg FFC-a, Fight Site svoje čitatelje već je nagradio s ulaznicama za pripredbu, a ovoga smo puta za vas priredili još zanimljivije nagrade!

Sve što morate je odgovoriti na naše nagradno pitanje koje glasi:

Prije koliko se godina Igor Pokrajac zadnji puta borio u Zagrebu?

Najbržeg čitatelja čekaju rukavice s potpisom Igora Pokrajca, popisani poster i 2 ulaznice za FFC 20, a sljedeća četiri najbrža odgovora osvajaju po dvije ulaznice za priredbu u Zagrebu.

Svoje točne odgovore s imenom, prezimenom i brojem telefona šaljite nam na [email protected], a imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 19. listopada na stranicama Fight Sitea.

 

*Dobitnici nagradne igre od ponedjeljka  u kojoj smo dijelili 5×2 karte su: Josip Ilijas, Antonio Cetina, Dario Vincetic, Adrijan Rušec i Valentina Bakša. Vidimo se na FFC-u 20!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI