Fight Site slavi drugi rođendan: Hvala Vam na povjerenju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2013 12:36h Autor:

Fight Site - Hvala Vam na povjerenju!

Prošle su točno dvije godine od pokretanja specijaliziranog borilačkog portala Fight Site. Iako u startu zamišljen samo kao internetska potpora Fight Channelu, Fight Site je vrlo brzo prerastao u zaseban projekt, a danas je nezaobilazna baza svih borilačkih fanova u regiji.

Brojke to jasno pokazuju… U samo dvije godine stigli smo do pozicije regionalnog lidera kada je u pitanju ukupna čitanost, broj pojedinačnih posjeta, relevantost i brzina izvještavanja. Danas Fight Site mjesečno bilježi znatno preko milijun posjeta i gotovo 200 tisuća jedinstvenih posjetitelja što ga čini značajnim hrvatskim internetskim portalom općenito, a ne samo u svom specijaliziranom segmentu. Posebno smo ponosni na desetak tisuća objavljenih članaka, više od 400 objavljenih intervjua i stotine ekskluzivnih priča koje uostalom i daju važnost jednom modernom mediju. Paralelno s Fight Siteom, Fight Channel Grupa je razvijala i vlastiti web shop (Fight Stuff) koji posluje od prosinca prošle godine. U ponudi Fight Stuffa se nalazi oko 400 artikala renomiranih proizvođača borilačke opreme i sportske suplementacije poput UFC-a, Venuma, MMA Elitea, Sci Musclea, MRI-ja, Prolaba…

Fight Site još od veljače objavljuje vijesti na engleskom jeziku, odnedavno imamo i slovensku inačicu (Fight Site.si), a kao kruna dvogodišnjeg postojanja idućeg tjedna s radom kreće i srpska verzija našeg portala s .rs domenom.

Ovim putem se zahvaljujemo svim posjetiteljima na ukazanom povjerenju. Bez vas ništa od ovog ne bi bilo moguće i zato Vam pripada jedno veliko hvala. Želimo biti još bolji, relevantiji, brži, zanimljiviji i ekskluzivniji te ćemo stoga uvažiti bilo koju kritiku ili prijedlog koji stigne na našu adresu.

Marko Petrak
glavni urednik

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI