Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site saznaje: Zovko s Cokerom dogovorio tri godine dugu suradnju! | Fight Site

Fight Site saznaje: Zovko s Cokerom dogovorio tri godine dugu suradnju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.02.2015 11:54h Autor:

Zovko i Coker

Fight Channel je u srijedu potpisao ugovor s drugom najkvalitetnijom svjetskom MMA promocijom Bellator FC te će uživo ekskluzivno prikazivati sve Bellatorove priredbe na svojim kanalima. Kako saznaje Fight Site, rezultat je to dogovora do kojeg su došli čelni ljudi dviju kompanija, Orsat Zovko i Scott Coker.

Zovko se sa Cokerom sastao u San Franciscu, a osim o TV pravima, raspravljali su i oko suradnje Bellatora i FFC-a na drugim područjima. S obzirom na ograničen broj evenata i jedne i druge promocije, razmjena boraca, a posebno onih najkvalitetnijih, je realna opcija. Od kada je Coker preuzeo Bellator prije nekoliko mjeseci, stvorio se pozitivan "hype" oko promocije koja je s Bjornom Rebneyjem na čelu očigledno stagnirala. No, iskusni lisac koji je već jednom zapaprio UFC-u onim Strikeforceovim Grand Prixom teškaša se još jednom odlučio uhvatiti u koštac s najvećim rivalom. Za sada mu jako dobro ide.

"Izuzetna mi je čast izvijestiti javnost da smo potpisali ekskluzivan ugovor na tri godine s uglednom MMA promocijom Bellator te će Fight Channel u tom periodu prenositi sve priredbe ove promocije uživo i ekskluzivno. Radi se o trenutačno najbrže rastućoj svjetskoj MMA promociji koja pod vodstvom Cokera proživljava golem napredak i širenje", izjavio je za Fight Site Zovko i dodao:

"Ponosni smo što smo uglednim brandovima poput UFC-a, Gloryja, WSB-a, HBO Boxinga i slično, pridodali drugi najveći svjetski MMA brand. Osim u području TV prijenosa nisu isključene i druge suradnje s gospodinom Cokerom i ovom promocijom."

Cokera i Zovka veže dugo prijateljstvo još iz legendarnih japanskih K-1 dana kada je Zovko u Japan putovao kao menadžer Cro Copa te kasnije Mike Bernarda, a Coker je također bio mladi menadžer u borilačkim vodama.

Borilačka javnost u regiji će zasigurno biti oduševljena ovim potezom posebno zbog naglog rasta popularnosti koju Bellator u posljednje vrijeme uživa. Prvi izravni prijenos Bellatora na Fight Channelu možete pogledati već noćas od 03:00 sata.

> Bellator od sada LIVE na FC-u: Noćas Kongo, King Mo, Daley, Sokodjou i Newton u akciji!

> Svi borci prošli vagu za noćašnji Bellator: Kongo čak deset kila teži od King Moa (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI