Fight Site nagrađuje: Zadnja prilika da osvojite ulaznice za FFC 8 u Zagrebu!

Vijesti iz regije 23.10.2013 08:23h Autor:

FFC 8

Final Fight Championship 8 ovog petka u Zagrebu donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni MMA borci Zelg Galešić i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez, dok su zvijezde FFC 8 Challenger dijela Ante Delija i Dion Staring!

Fight Site je tijekom proteklih dana nagrađivao svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u zagrebačkoj Areni. Podijelit će se ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 23. listopada u ponoć na e-mail adresu [email protected] zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: U kojem gradu se održao prvi FFC event ove godine?

U četvrtak 24. listopada u prijepodnevnim satima bit će objavljeni današnji dobitnici te ponovni popis svih dobitnika iz prethodnih dana. Dobitnici će ulaznice moći podignuti u četvrtak i petak u Zagrebu, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu. Točan odgovor na pitanje postavljeno u utorak: Zelg je osvojio titulu prvaka Cage Rage organizacije.

Dobitnici ulaznica za utorak 22. listopada: Gregor Poljakovski, Leo Bolterštain i Vedrana Golek.

Nakon eventa bit će organizirana i nagradna igra u kojoj ćemo pokloniti FFC-ove MMA rukavice s potpisom Zelga Galešića. Za to će biti potrebno poslati nam vlastitu fotografiju iz Arene, ali o tome ćemo više informacija objaviti u petak!

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI