Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 8 u Zagrebu! (3) | Fight Site

Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 8 u Zagrebu! (3)

Vijesti iz regije 22.10.2013 09:42h Autor:

FFC 8

Final Fight Championship 8 ovog petka u Zagrebu donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni MMA borci Zelg Galešić i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez, dok su zvijezde FFC 8 Challenger dijela Ante Delija i Dion Staring!

Fight Site će tijekom idućih dana nagrađivati svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u zagrebačkoj Areni. Podijelit ćemo ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 22. listopada u ponoć na e-mail adresu zoran.zdelar@fightchannel.hr zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: U kojoj nekadašnjoj poznatoj engleskoj MMA organizaciji je Zelg Galešić osvojio titulu prvaka?

U srijedu 23. listopada u prijepodnevnim satima bit će objavljeni današnji dobitnici te posljednje nagradno pitanje. Dobitnici će ulaznice moći podignuti u četvrtak i petak u Zagrebu, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu. Točan odgovor na pitanje postavljeno u ponedjeljak: Senyei je do sada u FFC-u pobijedio Ivana Gluhaka i Ivicu Truščeka.

Dobitnici ulaznica za ponedjeljak 21. listopada: Ivan Schaller, Ervin Sokić i Marin Relatić.

Nakon eventa bit će organizirana i nagradna igra u kojoj ćemo pokloniti FFC-ove MMA rukavice s potpisom Zelga Galešića. Za to će biti potrebno poslati nam vlastitu fotografiju iz Arene, ali o tome ćemo više informacija objaviti u petak!

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI