Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 8 u Zagrebu! (2)

Vijesti iz regije 21.10.2013 08:08h Autor:

FFC 8

Final Fight Championship 8 ovog petka u Zagrebu donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni MMA borci Zelg Galešić i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez, dok su zvijezde FFC 8 Challenger dijela Ante Delija i Dion Staring!

Fight Site će tijekom idućih dana nagrađivati svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u zagrebačkoj Areni. Podijelit ćemo ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 21. listopada u ponoć na e-mail adresu [email protected] zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: Koga je sve u FFC organizaciji do sada pobijedio Laszlo Senyei koji će se u Zagrebu boriti protiv Luke Jelčića?

U utorak 22. listopada u prijepodnevnim satima bit će objavljeni današnji dobitnici te novo nagradno pitanje. Dobitnici će ulaznice moći podignuti u četvrtak i petak u Zagrebu, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu. Točan odgovor na pitanje postavljeno u nedjelju: Delija je na FFC eventima do sada odradio dvije borbe.

Dobitnici ulaznica za nedjelju 20. listopada: Marko Barukčić, Ivica Bolfek i Bruno Gečić.

Nakon eventa bit će organizirana i nagradna igra u kojoj ćemo pokloniti FFC-ove MMA rukavice s potpisom Zelga Galešića. Za to će biti potrebno poslati nam vlastitu fotografiju iz Arene, ali o tome ćemo više informacija objaviti u petak!

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI