Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 6 u Poreču! (4) | Fight Site

Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 6 u Poreču! (4)

Vijesti iz regije 13.06.2013 09:06h Autor:

FFC 6

Final Fight Championship 6 ovog petka u Poreču donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni K-1 teškaši Igor Jurković, Dževad Poturak, Hesdy Gerges i Pavel Zhuravlev.

Fight Site tijekom proteklih je dana nagrađivao svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u Žatici, a danas je posljednja prilika. Podijelit ćemo ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 13. lipnja u ponoć na e-mail adresu zoran.zdelar@fightchannel.hr zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: Koliko se ukupno mečeva održava na FFC-u 6 u Poreču?

Točan odgovor na prošlo pitanje je "dva puta – FFC 3 i FFC 5". Dobitnici ulaznica su: Luka Gavranović, Vedrana Blažević i Ivan Todorić.

U petak 14. lipnja u prijepodnevnim satima bit će objavljeni svi dobitnici koji će ulaznice moći podignuti na dan eventa u Poreču, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI