Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 6 u Poreču! (3) | Fight Site

Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 6 u Poreču! (3)

Vijesti iz regije 12.06.2013 06:17h Autor:

FFC 6

Final Fight Championship 6 ovog petka u Poreču donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni K-1 teškaši Igor Jurković, Dževad Poturak, Hesdy Gerges i Pavel Zhuravlev.

Fight Site tijekom idućih dana nagrađivat će svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u Žatici. Podijelit ćemo ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 11. lipnja u ponoć na e-mail adresu zoran.zdelar@fightchannel.hr zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: Koliko puta do sada je Pavel Zhuravlev ove godine već nastupio na eventima FFC-a?

Točan odgovor na prošlo pitanje je "dvorana Žatika". Dobitnici ulaznica su: Ivica Garić, Ervin Sokić i Marko Kepčija.

U četvrtak 11. lipnja u prijepodnevnim satima bit će objavljeni današnji dobitnici te posljednje nagradno pitanje. Dobitnici će ulaznice moći podignuti na dan eventa u Poreču, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI