Fight Site nagrađuje: Osvojite ulaznice za FFC 6 u Poreču! (2)

Vijesti iz regije 11.06.2013 09:27h Autor:

FFC 6

Final Fight Championship 6 ovog petka u Poreču donijet će fanovima borilačkih sportova još jednom priliku da uživaju u odličnim mečevima uz vrhunsku produkciju, a u glavnoj ulozi nalaze se sjajni K-1 teškaši Igor Jurković, Dževad Poturak, Hesdy Gerges i Pavel Zhuravlev.

Fight Site tijekom idućih dana nagrađivat će svoje posjetitelje ulaznicama za ovaj spektakl u Poreču. Podijelit ćemo ukupno 24 ulaznice, svakog dana u nagradnoj igri odabrat ćemo tri najsretnija dobitnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice.

Potrebno je samo točan odgovor na jednostavno pitanje poslati do 11. lipnja u ponoć na e-mail adresu [email protected] zajedno sa svojim osobnim podatcima.

Nagradno pitanje: Kako se zove dvorana u kojoj će se održati FFC 6?

Točan odgovor na prošlo pitanje je "Raul Catinas – FFC 3 u Splitu". Dobitnici ulaznica su: Nenad Malinarić, Martina Bajuk i Želimir Valenčić.

U srijedu 11. lipnja u prijepodnevnim satima bit će objavljeni današnji dobitnici te novo nagradno pitanje. Dobitnici će ulaznice moći podignuti na dan eventa u Poreču, a sve detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI