Fight Site i FFC promocija vas vode u Las Vegas!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.05.2019 09:17h Autor:

Fight Site i FFC promocija vas vode u Las Vegas!

Portal Fight Site i FFC promocija vas vode u svjetsku prijestolnicu borilačkog sporta, čarobni Las Vegas, na spektakularni Final Fight Championship (FFC) 37 event.

Nova FFC sezona u vegaškom “Fight Domeu” je započela u travnju, a upravo zahvaljujući Fight Site portalu i FFC promociji vi možete uživo biti dio FFC-a 37, koji je na rasporedu 30. svibnja. Trideset i sedmo izdanje Final Fight Championshipa donosi vrlo zanimljive borbe, a najzanimljivija je sigurno ona hrvatskog MMA poluteškaša Ivana Erslana koji će ovom prilikom nastupiti u “main eventu”.

No, da bi osvojili dvije avionske karte, smještaj od 28. svibnja do 1. lipnja u hotelu Rio u vlasništvu Caesars Entertainmenta, kao i ulaznice za “Fight Dome” i FFC 37, morate biti JAKO BRZI!

Nagradni natječaj traje od petka 10. svibnja u 12:00 sati, pa sve do utorka, 14. svibnja u 11:59 sati, a možeš se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi u dnu ovog teksta. U prijavnici moraš navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail, ali i odgovoriti na nagradno pitanje: “Zašto baš ti trebaš osvojiti put u Las Vegas i gledati finale Final Fight Championshipa? Koga bi poveo/la sa sobom i zašto?”. Uvjet za prijavu je da ste ti i osoba koju bi vodio sa sobom u svjetsku prijestolnicu kocke i borilačkog sporta punoljetni, zaposleni i nekažnjavani radi dobivanja vize za SAD.

Sva pravila nagradnog natječaja možeš pročitati na ovom LINK-u, a konačni pobjednik će biti objavljen već u utorak, 14. svibnja iza 12:00 sati.

Budi brz, budi maštovit i osvoji ovaj jedinstveni paket koji bi bilo šteta propustiti. I da, zaboravili smo to naglasiti – tijekom FFC priredbe ćeš imati priliku upoznati FFC ambasadora, slavnog “cutmana” “Stitcha” Durana, kao i bivšeg UFC prvaka, a danas FFC-ovog TV komentatora Franka Mira.

Što čekaš? Ovo je prilika koja se ne propušta!


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI