Fight Site anketa: Kako će Cro Cop proći protiv Randyja Blakea?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.09.2012 10:05h Autor:

Mirko Filipović

Fight Site je jučer ekskluzivno saznao ime Cro Copovog protivnika na K-1 WGP kvalifikacijskom turniru koji ćemo pratiti iz Tokija 14. listopada. Radi se o mladoj američkoj kick boks nadi – Randyju Blakeu. 

Iako prilično nepoznat, tamnoputom karatašu se ne može osporiti talent i potencijal. Ipak, nitko ne spori da je Filipović uvjerljivi favorit i da će kladionice sigurno stati na njegovu stranu. 

U novoj anketi Fight Sitea koja se, kao i obično, nalazi na desnom izborniku naslovnice, možete prognozirati kako će Cro Cop proći u dvoboju protiv Randyja Blakea? Hoće li ga "poderati kao budala papir", hoće li "dobiti na bodove" ili ćemo u japanskoj prijestolnici vidjeti iznenađenje? – prosudite sami i sudjelujte u našoj anketi.

Podsjećamo vas da se radi o kvalifikacijskom turniru za ulazak u završni K-1 WGP na kojem će nastupiti ponajbolji udarači svijeta. Tada će u jednoj noći odlučiti tko je nasljednik Alistaira Overeema. Filipović će imati prilike ispraviti neke dugove iz prošlosti i osvojiti prestižni turnir koji mu je izmakao iz ruku porazom protiv Ernesta Hoosta u samom finalu.

Hvala vam na glasovima!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI