Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site anketa: Cro Copu se sugerira mirovina nakon K-1 pojasa | Fight Site

Fight Site anketa: Cro Copu se sugerira mirovina nakon K-1 pojasa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2013 08:14h Autor:

Mirko Filipović

Protekla tri tjedna više nego ikad priča se o mogućem umirovljenju najboljeg hrvatskog borca svih vremena, ali nakon što je uz Prideov osvojio i K-1 pojas, Mirko Filipović također je i jedan od najkompletnijih boraca na svijetu.

Mnogi upravo zbog toga smatraju da bi trebao završiti svoju borilačku karijeru s obzirom da je ostvario praktički sve svoje glavne ciljeve kao sportaš, no ima i prilično velik broj onih koji ga i dalje žele gledati u ringu ili kavezu, pogotovo nakon što je u Areni Zagreb imao zaista vrlo impresivne nastupe.

U posljednjoj anketi Fight Sitea pitali smo vas treba li Cro Cop završiti ili nastaviti karijeru, a u njoj je sudjelovalo čak 3.011 posjetitelja.

1.630 ljudi, odnosno 54 posto od ukupnog broja sudionika, smatra da bi Mirko trebao završiti karijeru, dok je 1.037 onih ili 34 posto koji ga žele i dalje gledati kako se bori. 11 posto sudionika ankete nije moglo odlučiti o ovom pitanju.

Mirko je posljednjih dana u nekim svojim izjavama potvrdio da zaista ozbiljno razmišlja je li zaista vrijeme za kraj ili će odraditi još barem nekoliko borbi. Hrvatska i svjetska javnost nestrpljivo čeka njegov odgovor na to pitanje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI