Fight Night Champion održava svoj treći event u Makedoniji

Vijesti iz regije 06.10.2015 11:04h Autor:

Teo Radnić

Borilačka organizacija pod nazivom Fight Night Champion (FNC) kreće u realizaciju i svoje treće serije turnira. Nakon dviju borilačkih priredbi iz serije Fight Night Champion, prve u Sinju (Piccadilly Sinj Fight Night) održane krajem ožujka ove godine, a potom krajem kolovoza u Splitu (Sixt Fight Night), sljedeći event bit će održan 24. listopada u makedonskom gradu Velesu sa zanimljivim popisom borbi.

Suorganizator Macedonia FNC #3 je Budo centar Veles na čelu kojeg je glavni trener i predsjednik Rade Stefanovski, koji je prihvatio organizaciju treće po redu Fight Night Champion (FNC) priredbe čiji je idejni promotor splitski JJK Uragan.

Supervizor ovog natjecanja Frano Žižić (dopredsjednik JJK Uragan) najavljuje navedenu organizaciju po prvi puta izvan granica Hrvatske, a koja će biti premijerno održana u kavezu s ukupno 15 MMA borbi u svim kategorijama u sportskoj dvorani Gemidzii. Ona prima oko 5 tisuća posjetitelja i to će zasigurno biti i veliki sportsko-turistički događaj budući da će se skupiti vrlo atraktivni borci iz ovog dijela Europe.

Suorganizator Rade Stefanovski iz Budo centra Veles ne dvoji u dobru organizaciju te je uvjeren da će opravdati ukazano povjerenje promotora kao i da će imati ispunjenu dvoranu jer je interes publike već sada na zavidnom nivou.

Svakako je zanimljivost da će kroz jutarnje sate biti održano amatersko cage grappling natjecanje za juniore i seniore dok će navečer s početkom u 20,00 sati započeti profesionalne borbe.

Promotor FNC-a Hrvoje Znaor (JJK Uragan) najavljuje niz impresivnih borbi s poluteškašima i teškašima iz Hrvatske, ali i vrlo dobru ostalu MMA konkurenciju. Tako će uz dokazanog i sjajnog Tea Radnića iz splitskog Pit Bulla, nastupiti i uvijek atraktivni dubrovački Gladiatori Damir Knego i Domagoj Obradović, Aleksandar Rakas iz Cro Cop Teama iz Zagreba, mlada nada splitskog JJK Uragan Petar Crmarić te dokazani Zvone Vrkić, metkovski borac Edo Čavrk koji će tražiti put do pobjede nakon poraza od Matijasa Barića u Splitu dok će na drugoj strani biti niz poznatih imena od kojih posebno se ističu domaći borci Marjan Angeleski, Ilija Andonov, Dejan Stefanovski, uz borce iz Srbije, Slovenije i BiH.

Više informacija o svemu može se vidjeti na službenim web stranicama www.wmagcroatia.wordpress.com!

Popis borbi:

1. Nerdin Fejzović (BiH) vs Filip Stefanovski (MAC), -68 kg
2. Alen Kapic (SLO) vs Ivan Milosev (MAC), -72 kg
3. Zvone Vrkić (CRO) vs Marjan Markov (MAC), -70 kg

Glavne borbe večeri:

4. Edo Čavrk (CRO) vs Toše Cvetkov (MAC), -84 kg
5. Aleksandar Zatkovski (MAC) vs Anto Palavra (BiH), -66 kg
6. Dejan Stefanovski (MAC) vs Jasmin Vrksic (BiH), -84 kg
7. Aleksandar Rakas (CRO) vs Lovro Krišto (BiH), -77 kg
8. Miloš Dujčinović (SER) vs Teo Radnić (CRO), -93 kg
9. Ermin Hodžić (BiH) vs TBA, -84 kg
10. Marjan Angeleski (MAC) vs Ivan Vicic (SER), +93kg
11. Damir Knego (CRO) vs Milan Vrbić (SER), +93 kg
12. Hristijan Graorski (MAC) vs Petar Crmarić (CRO), -66 kg
13. Domagoj Obradović (CRO) vs Milan Simonović (SER), +93 kg
14. Dejan Trajkovski (MAC) vs Vedi Islamović (BiH), -77 kg
15. Ilija Andonov (MAC) vs Dževad Muftić (BiH), -66 kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI