Fight Channel osigurao prijenos Europskog boksačkog prvenstva u kolovozu

Vijesti iz regije 23.07.2015 14:14h Autor:

Filip Hrgović

Fight Channel je osigurao prijenos Europskog prvenstva u boksu koje će se od 6. do 15. kolovoza održati u bugarskog gradu Samokovu.

>Boksačka reprezentacija priprema se u Cerskoj 3

Na prvenstvu će nastupiti svi najbolji hrvatski boksački amateri uključujući Filipa Hrgovića, Hrvoja Sepa, Marka Čalića, Sanjina Pol Vrgoča i Stipana Prtenjaču. Europsko prvenstvo nije samo prilika za osvajanje europskih kolajni, nego i zadnja šansa za kvalificiranje na Svjetskom boksačkom prvenstvu koje se održava u listopadu u Kataru.

Prvi cilj svih hrvatskih reprezentativaca (osim navedene petorke u Samokov putuje još i Matteo Komadina u kategoriji do 60 kg) bit će izboriti plasman na SP, odnosno osigurati barem šesto mjesto. Potom se mogu posvetiti borbi za medalje. Podsjetimo, posljednju medalju za Hrvatsku i to brončanu na europskim prvenstvima 2011. u Ankari osvojio je poluteškaš Hrvoje Sep.

Valja naglasiti da Fight Channel već nekoliko godina prati hrvatske boksače kroz nastupe u sve popularnijoj poluprofesionalnoj WSB ligi. Astana Arlansi naših Sepa i Hrgovića su se i ove sezone okitili prvim mjestom. Nažalost, naši boksači nisu sudjelovali u samom finalu jer su se spremali upravo za Europsko prvenstvo u Bugarskoj. Opet uz izravan prijenos na Fight Channelu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI