Fight Channel i UFC potpisali novi ugovor!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.10.2014 10:27h Autor:

Zovko i Cook

Nekoliko uglednih svjetskih MMA portala, uključujući primjerice MMA Weekly, u protekla 24 sata izvijestili su o nastavku suradnje između UFC-a i hrvatske TV kuće Fight Channel.

Sve evente najbolje svjetske MMA organizacije već je nekoliko godina moguće gledati uživo na Fight Channelu, a sad je ta suradnja produljena, ali i dodatno proširena.

Prema novom ugovoru, koji je ovih dana potpisan, Fight Channel osim prava za emitiranje svih UFC-ovih evenata uživo imati pravo emitirati i reality show The Ultimate Fighter, ali tu je također i pristup emisiji Best of Pride koja uključuju neke od najboljih mečeva Mirka Filipovića kroz karijeru koje je odradio u toj japanskoj organizaciji.

"Ekspanzija UFC-a u posljednjih nekoliko godina po Europi je bez presedana. Naš partner Fight Channel je bio vrlo bitan za rast i mi smo posvećeni izgradnji tržišta dodatno zahvaljujući dovođenju nekih novih sadržaja u tu regiju, a radimo i na istraživanju ostalih mogućnosti za razvijanje UFC brenda u Hrvatskoj", rekao je jedan od čelnih ljudi UFC-a, Garry Cook.

O svemu se oglasio i čelnik FC-a Orsat Zovko: "Vrlo smo uzbuđeni što nastavljamo i proširujemo partnerstvo s UFC-om, najvećim borilačkim brendom na svijetu. Nadam se da naše znanje i iskustvo koje smo stekli u proteklih 20 godina će pomoći popularizirati UFC dodatno u ovom dijelu svijeta. U protekle dvije godine Fight Channel je emitirao sve UFC evente uživo što je donijelo mnogo novih fanova u regiji. Predstavljajući nove sadržaje vjerujem da će gledatelji uživati još više i da će to dodatno podignuti popularnost UFC-a. Naš glavni cilj ostaje pomoći dovesti UFC event u Hrvatsku."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI