FFC07: Debi "Banovog" Škudara protiv opasnog Mađara Okroša

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.08.2013 11:28h Autor:

Sandor Okros

FFC je za svoju priredbu 20. rujna u Puli dodao još jedan dvoboj koji će biti dio uvodnog dijela programa. Fight Site saznaje da ćemo u meču prema MMA pravilima u kategoriji do 93 kilograma gledati dvije mlade nade slobodne borbe: okršaj zagrebačkog borca Brune Škudara i Mađara Šandora Okroša.

Škudaru će ovo biti profesionalni MMA debi, no s obzirom na odlični amaterski pedigre i zaleđe kluba UFK Ban koji nam je već dao borce poput Mijatovića i Batinića, vjerujemo da neće razočarati. Okroš je za FFC trebao debitirati još u svibnju na osiječkoj priredbi protiv Mateja Batinića, no zbog bolesti je morao otkazati. Radi se o ponajboljem mađarskom borcu u 93 kategoriji. Iako većina njegovim mečeva nije upisana na Sherdogu, Orkos ima 16 mečeva, od čega 14 pobjeda i dva poraza. Dolazi iz istog kluba kao i njegov sunarodnjak Laszlo Senyei koji je oduševio FFC publiku predstavama protiv Ivana Gluhaka i Ivice Truščeka.

Već ranije je najavljeno da će priredbu predvoditi Zelg Galešić i Ricco Rodriguez, a da će nastupiti i borci poput Igora Jurkovića, Sergeija Lascenka i Emila Zoraja.

FFC07: Zelg vs. Rodriguez – Pula 20.9.

Zelg Galešić (CRO) vs. Ricco Rodriguez (USA), MMA -95kg
Igor Jurković (CRO) vs. Ali Cenik (TUR), KB HW
Emil Zoraj (CRO) vs. Miran Fabjan (SLO), KB – 80 kg
Mladen Kujundžić (CRO) vs. Sergei Laschenko (UKR), KB HW
Dušan Džakić (SER) vs. Primož Vrbinc (SLO), MMA -77kg

Ivan Vitasović (CRO) vs. Christian Golčić (SWE), MMA HW
Ivan Bilić (CRO) vs. Nikola Stošić (SER), KB -79kg
Bruno Škudar (CRO) vs. Šandor Orkos (HUN), MMA -93 kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI