FFC07: "Croata" protiv Austrijanca, "Psihopata" protiv Grka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.06.2013 14:19h Autor:

Darko Banović (Photo - Facebook)

Gotovo i da nema više nikakvih nepoznanica vezanih uz popis borbi FFC07 priredbe koja je najavljena za 4.listopad i sarajevsku Zetru.

Na službenim stranicama Final Fighta otkriveno je još nekoliko vrlo kvalitetnih i zanimljivih dvoboja, a neki već najavljeni borci su dobili svoje protivnike.

Nova FFC akvizicija iz daleke Argentine, Francisco "Croata" Barrio će u Zetri odmjeriti snage s rođenim Sarajlijom, a danas austrijskim borcem Darkom Banovićem. Iako će Barrio vrlo vjerojatno biti proglašen favoritom u ovom meču do 66 kilograma, jasno je kako "Croatu" ne čeka lagan posao. Banović je jedan od najboljih austrijskih MMA boraca u nižim kategorijama s prilično impresivnim rezultatima. Živi i trenira u Beču u klubu Iron Fist Gym i nastupa pod Austrijskom zastavom te je svih osam pobjeda u karijeri ostvario prekidom što dovoljno govori o njegovim kvalitetama i atraktivnosti. Za sada je uglavnom nastupao na priredbama u Austriji i okolnim zemljama.

Svog protivnika u Sarajevu saznao je i Crnogorac Vaso Bakočević. On će na drugoj strani FFC ringa imati iskusnog grčkog grapplera Eddieja Motelicu. Doduše, iskustvo u MMA mečevima će definitivno biti na strani "Psihopate", no s druge strane, Motelica je vrlo kvalitetan parteraš koji će svoju priliku definitivno tražiti na podu. S obzirom na poraz u posljednjem nastupu protiv Truščeka, Vaso će jurišati na pobjedu od prve sekunde koja bi ga vratila u pozitivan rezultatski niz.

Sarajevsku publiku će zasigurno zanimati i lokalni obračun dva kick boks teškaša. Član Golden Gloryja i povremeni MMA boraca Alija Tucak, odmjerit će snage sa svojim sugrađaninom Elmirom Mehićem. Ovaj potonji trenira sa Dževadom Poturkom i sigurno će biti savršeno spreman za obračun u Zetri.

FFC07: Poturak vs. Leko

Dževad Poturak (BiH) vs. Stefan Leko (GER), KB HW
Pavel Zhuravlev (UKR) vs. Muamer Tufekčić (BiH), KB HW
Tomislav Spahović (BiH) vs. Maciej Browarski (POL), MMA -93kg
Igor Emkić (BiH) vs. TBA
Francisco "Croata" Barrio (ARG) vs. Darko Banović (AUT), MMA -66kg
Vaso Bakočević (CG) vs. Eddie Motelica (GRE) -70 kg

Luka Jelčić (CRO) vs. TBA, MMA -77kg
Josip Artuković (BiH) vs. Petros Vardakas (GRE), MMA -84kg
Matej Truhan (CRO) vs. Josif Al Said (SER), MMA -77kg
Alija Tucak (BiH) vs. Elmir Mehić (BiH), KB HW

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI