FFC u Ljubljani nudi boksačku poslasticu: Debi Hrvoja Sepa u profesionalnom ringu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 13:47h Autor:

Hrvoje Sep

FFC 29 priredba u Ljubljani, osim MMA i kickboxing programa, ovog vikenda donosi i boksački meč u kojem će Hrvoje Sep odraditi dugo iščekivani debi u profesionalnom ringu. Ova vijest, objavljena na službenim stranicama Final Fight Championshipa, dodatno je podigla interes za priredbu u Ljubljani. Prenosimo vam priopćenje u cijelosti:

FFC 29 u Ljubljani, koji se održava 22. travnja u velikoj dvorani Tivoli, gledateljima će ponuditi dodatan motiv da uživo pogledaju ovaj borilački spektakl. Osim standardnog dvostrukog programa, MMA i kick boxing priredbe u istoj večeri, ovaj event donosi i jedno veliko boksačko uzbuđenje!

Drugi put u povijesti FFC-a, nakon FFC-a 16 u Beču, promocija će ugostiti jedan profesionalni boksački meč. Dvostruki osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu i hrvatski olimpijac, Hrvoje Sep, upravo će u Ljubljani, na FFC-u 29, odraditi dugo iščekivani debi u profesionalnom ringu. Protivnik će mu biti srpski profesionalac Siniša Kondić, a meč će se održati u poluteškoj kategoriji do 79 kilograma.

Sep je odmah nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine, najavio prelazak u profesionalce, a javnost je vrlo nestrpljivo iščekivala gdje i kada će hrvatski boksač debitirati. Sjajna amaterska karijera, okrunjena s dvije medalje na europskim prvenstvima i impresivne sezone odrađene u poluprofesionalnoj boksačkoj WSB ligi Sepa su učinili ponajboljim hrvatskim amaterom kojem stručnjaci predviđaju blistavu profesionalnu karijeru.

Kondić je, s druge strane, vrlo uspješno kombinirao amaterske karijere u boksu i kick boxingu, a profesionalnu boksačku karijeru je započeo 2014. godine. Do svih pobjeda je za sada stigao prekidom.

Ovaj profesionalni boksački dvoboj dogovoren na šest rundi će se održati između dva programa. MMA dio FFC-a 29 započinje u 20 sati, a kick boxing dio je zakazan za 22 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI